15 oktober 2006

En utflykt gör alltid gott!

Linkmskan är ingen gammal förening, vi kom till i glad inspiration på Sticka!s årsmöte i mars förra året. Och sen har det gått långsamt framåt.
Igår hade vi iaf en härlig utflykt, samarrangerad med Dominomaskorna från Älvsjö.

Vi kom först till Ullspinneriet, och eftersom vi förstod att vi skulle få vänta en stund på Älvsjöbilarna, så började vi med att ta det säkra före det osäkra, och köpte garn. Under tiden meddelade Börje att stockholmarna ringt och att de just passerat Linköping, varvid vi beslöt oss för att fika. I generöst soligt utflyktsväder packade vi upp termosar och Frökens kakor. Gott!

Vi sparade lite till Dominomaskorna, och när de styrkt sej med kaffe så blev det visning av spinneriet. Roligast? Bollmaskinen? Mycket intressant var det och efter visningen ville vi köpa mer garn.

Lunch hade vi beställt hos Hantverkshuset i Hästholmen, och där väntade varma piroger på oss. Lax&ägg, köttfärs, vegetariskt.Och så äppelkaka. Här hade också flera medlemmar ur http://www.ull-ligan.nu/Ull-ligan mött upp för stickcafé.

Så fyllde vi våra kassar med mera garn, nu det ljuvliga Angoragarnet från Sjönäs, och så blev det hemdax även för oss. Och jag fick rätt kassar med mej hem, det var ju lite spännande att plocka fram påsarna ur Stickorrens bils baklucka, överfull med garner!

Snacka om lördagsgodis!
/ Handmade

(och jag hoppas att någon av ressällskapet lägger in bilder här!!)

Inga kommentarer: